Monday, 15 October 2012

TESTIMONI MDHL + MBSS



dari wall pengasas....


tadi dapat gambar testimoni dari seorang kawan yg menjalani liposuction ( sedut lemak ) di thailand.

akibat terpengaruh dgn cerita kitaorg yg kononnya perut sipulan ini jadi rata lepas liposuction tanpa rawatan mes...
in.

AS WHAT WE KNOW..
jika seseorang yg menjalani pembedahan sedut lemak. tempat yg ada lemak tu akan terbenjol2 sbb time sedut tu bukan semua lemak ditarik pergi. uolss boleh imagine mcm mana uolss makan ice cream menggunakan straw ( penyedut ). tempat yg kena udara sedut shj yg akan berlekuk kan?? serupalah lemak yg berada dibawah kulit tu.

so selalunya selepas pembedahan sedut lemak. tempat yg disedut akan berlekuk2 seperti selulit terbonjol2. utk meratakan lemak perlu menggunakan sejenis cream ( mencairkan lemak ) dan mesin urut utk menggerakkan lemak. kos ini selalunya dicaj lebih kurang rm5,000 sehingga rm12,000

nak dijadikan cerita. seorang kawan ni dah mencuba deep heat lotion.
sebabkan panasnya menggigit betol2 didalam. dan mengeluarkan peluh berminyak. so sidia ini ( maknyah ) telah mengurut2 spt mencubit2 perutnya seperti mana mesin selalu buat ( mcm uli2 tu)
so pemakaiannya berterusan.
yang pertama dia cakap.. 1 benjolan lemak telah rata dalam tempoh lebih kurang 1 minggu.
kalau diikut2kan tadi sudah 1 bulan dia menggunakan deep heat lotion.
n tak percaya tadi dia menunjukkan perut dia pada hani n kak anne yg perut dia telah rata tanpa rawatan mesin selepas liposuction.

so yang kawan lagi sorang ni pon memberikan feedback yg sama.
benjolan seperti selulit besar selepas liposuction menjadi rata tanpa rawatan mesin.

tadi ada ambil gambar tapi ini gambar wanita. worried pulak org membahaskan aurat sbb awal2 kata nak kuar mdhl ada orang dah pesan awal2 testimoni tak payah lah tayang gambar kulit sebagai bukti testimoni. yg bercakap tu ustaz pulak tu. serba salah saya.

tapi apa yg kami tgk mmg superb. cuma sipemakai pesan. dah pakai jgn bergerak. mmg lagi panas. nak best result baring n relax n peluh akan keluar tertumpu pada tempat yg disapu.
 
believe la heat dari dalam boleh tahan almost 48jam...
lagi banyak bergerak n lagi panas kerana dia working dari dalam mengikut kerancakkan pergerakkan darah.

MDHL adalah level kurang 1 dari hot lotion fisioterapi utk saraf utk hospital2.

n hotlotion ini sebaris dgn lotion rawatan slimming yang disediakan dipusat rawatan kecantikan dan kesihatan
 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment